Nordberg Tennisklubb

  • Mail: nordberg.tennisklubb@nordbergtennis.no
  • Website: nordberg.tennisklubb
  • Address: Carl Kjelsens Vei 25D, 0860 Oslo

Team Nordberg - Konkurransegruppe

Federer
Vi ønsker å tilby de som vil bruke fritiden sin til tennis et helhetlig treningsopplegg. Dette blir et treningsopplegg for spillere med ambisjoner om å utvikle seg så mye som mulig etter de forutsetningene man har. Man må ha stor treningsvilje og like kampspill, og være en av de som møter opp presis til trening, varmer opp og er konsentrert omkring sine egne arbeidsoppgaver under treningen.

Denne gruppen kan man ikke melde seg på, men søke seg til. Vi vil ta ut på spillere til Team Nordberg basert på egenferdigheter, innsats på treningene og oppførsel på og utenfor banen.

Team Nordberg trener allsidig og variert. 8-10 timer tennis per uke, 2-3 timer fysisk trening, treningssamlinger i ferier, fridager og helger.
De vil bli analysert teknisk gjennom videoanalyse, samt fulgt opp på utvalgte turneringer hvor det blir gjort kampanalyser.
Team Nordberg vil ha et felles fysisk treningsprogram og alle spillerne vil bli testet jevnlig. Spillerens hurtighet, spenst, styrke, stabilitet og utholdenhet vil bli testet.
Alle i teamet vil få et turneringsprogram og muligheten til å representere klubben i lagspill.

Ta kontakt med hovedtrener Espen Lilleaas med kontaktskjema under hvis dette skulle være av interesse for deg.