Nordberg Tennisklubb

  • Mail: nordberg.tennisklubb@nordbergtennis.no
  • Website: nordberg.tennisklubb
  • Address: Carl Kjelsens Vei 25D, 0860 Oslo

Juniortrening

Vi har flere kurstilbud for barn og ungdom i nærmiljøet. Generell informasjon om treningsopplegget, utviklingsmuligheter og turneringsspill finner du ved å følge linken.  

Team Tenniskolen

Team Tennisskolen er klubbens breddetilbud og deles i tre nivåer; rødt, oransje og grønt (se spillerutviklingen for mer informasjon). Treningen følger skoleåret og starter opp ved skolestart i august og avluttes året etter i juni.

Team Nordberg

Team Nordberg er klubbens konkurransegruppe. Denne gruppen er for spillere med ambisjoner om å utvikle seg så mye som mulig etter de forutsetningene man har.

Vårens Tennisskole

Vårens tennisskole er et introduksjonskurs i tennis. Kurset er rettet mot barn i 1., 2. eller 3. klasse på barneskolen. Kurset går over 6 ganger og vil gi muligheter til videre deltagelse på sesongtrening. Oppstart i begynnelsen av mai.

Sommercamp

Vi arrangerer Sommercamp i sommerferien for spillere i alderen 6 – 14 år. De avholdes i uke 26, 27, 32 og 33. Dette er fin mulighet til å være med venner og samtidig utvikle seg som tennisspiller. Vi starter kl. 9 og slutter kl. 16 hver dag.