Nordberg Tennisklubb

  • Mail: nordberg.tennisklubb@nordbergtennis.no
  • Website: nordberg.tennisklubb
  • Address: Carl Kjelsens Vei 25D, 0860 Oslo

Trenere i Nordberg Tennisklubb

Nordberg Tennisklubb har et godt trener-team med ulike ansvarsområder. Hovedtrener Espen Lilleaas har det overordnede ansvaret for all organisert trening i regi av klubben.

Hans Granlund har faste timer på formiddagene.

Dersom du ønsker hjelp til å forbedre teknikken – ta kontakt med den aktuelle treneren.

I tillegg har vi dyktige assistenttrenere som bistår på kurs for de minste spillerne. For å sikre best mulig kvalitet på kursene betaler klubben for trenerutdanning etter søknad. Les mer om dette på: Retningslinjer for støtte til trenerkurs og Lønnsmatrise for assistenttrenere.

Hans Granlund

Trener

Hans Granlund

Hans er utdannet fra Norges Idrettshøyskole, med tennis som fordypningsenhet. Han har jobbet som heltids tennistrener siden 1980.

Han har vært trener i forskjellige Oslo klubber blant annet Ullern TK, Ulvøya TK og har vært tilknyttet Nordberg TK siden 1979. I tillegg er han trener for studentidretten ved universitetet i Oslo. Hans var leder for Nordberg TK i 1987-1997 og styremedlem fra 1997-2007.
tlf 90 98 60 52

Espen Foss

Trener

espenfoss5

Espen Foss har lang erfaring som trener de siste 20 årene. Siden 2012 har han vært ansvarlig for utdanning og spillerutvikling for barn opp til 10 år i NTF der han lanserte Red, Orange og Green – konseptet. Espen har videre erfaring fra en rekke av Oslos ledende tennisklubber og fra klubber i utlandet.

 

Carl Børsting

Trener / Klubbkoordinator

Carl er ansatt som trener og klubbkoordinator med ansvar for blant annet klubbens nettside, markedsføring og administrasjon av kurs, og generell klubbservice. Som trener vil han jobbe sammen med Espen på Team Tennisskolen opplegget og ha hovedansvaret for Team Nordberg.

Carl Rune har bakgrunn som pedagog og tennistrener. Han han i tillegg til trenerutdannelse studert språk, og har befalsutdanning fra Forsvaret. Han har bakgrunn som trener i Trondhjems Tennisklubb, Bodø Tennisklubb og som regionstrener for Region Nord. Han har også jobbet i forsvaret og som pedagog.

post@nordbergtennis.no

Espen Lilleaas

Hovedtrener

20160503_184827.jpg

Leder all trening i klubben og er ansvarlig for kontakt med medlemmer om trening.

Espen Lilleaas er klubbens hovedtrener siden 2012 og har bygd opp juniortreningen i klubben etter konseptet Play & Stay. Han har solid erfaring fra både klubb-, region- og forbundsarbeid gjennom 20 år og har flere engasjement i norsk tennis. I tillegg til å være hovedtrener i Nordberg Tennisklubb er Espen blant annet fysisk treningsansvarlig på Wang vgs toppidrett og kursleder i regi av Norges Tennisforbund. Tidligere var han hovedtrener for Eiksmarka TK (1995-2004), og Nordstrand TK (2006-2009). I 2008 og 2009 jobbet han med Helene Auensen, en tidligere landslagsspiller for Norge. Espen har Trener 3 utdannelse med spisskompetanse innenfor spesifikk fysisk trening i tennis. Han ble kåret til årets trener i 2008, han har vunnet Norgesmesterskapet for veteraner 7 ganger og ble klubbmester i 2014. Espen er også representert på vårt herrelag.

epost: espen@nordbergtennis.no 

tlf: 90 62 43 07