Nordberg Tennisklubb

  • Mail: nordberg.tennisklubb@nordbergtennis.no
  • Website: nordberg.tennisklubb
  • Address: Carl Kjelsens Vei 25D, 0860 Oslo

LAGKAMPER

IMG_1505.JPG

 

 

Terminliste for damelaget finner du HER 

 

Damelaget i år består av:

Camilla Karlsen, født 29/10-1980
Begynte å spille tennis som 8 åring for Ullern tennisklubb, og spilte turneringer fra 11 til 18 årsalderen. Flyttet til Trondheim i 2000 for å studere på NTNU – utdannet sivilingeniør i kjemi. Det ble lite tennis, men det siste studieåret fristet det med et lite «come-back», og spilte én sesong på damelaget til Trondheim TK. Etter studiene ble det en lang tennispause pga jobb. Da jeg høsten 2014 flyttet til Kjelsås, fikk jeg nyss om Nordberg TK sitt damelag. Jeg er nå inne i min førstes sesong i Nordberg TK, og synes det er veldig gøy å være tilbake på tennisbanen, spesielt med så mange flotte og gode tennisdamer!

 

Pia Auk EmblemPia Auk-Emblem, født 10/5-1980
Begynte å spille tennis som 5-6 åring for Porsgrunn Tennisklubb. Kommer fra en «tennisfamilie», har to brødre som også var i norgestoppen på 1990 tallet. 2 NM gull i Mix Double (U14 og U16). Vunnet Masters (U16). Sluttet som aktiv tennisspiller under studier i Trondheim (NTNU). Flyttet til Nordberg i 2014 med mann og 2 jenter på 4 og 6 år og tok opp tennisen på ny og synes det er så gøy! Eldste datter har nettopp begynt å spille tennis i Nordberg.

 

 

 

Emma Carlson, født 5/10-19
Begynte å spille tennis som 7-åring for Näsbyparks tennisklubb i Sverige. Spilte aktivt i Sverige fram til 18 år, da studier tok over. Kom til Norge i 2006 og spilte da med Fagerheimen TKs damelag i første divisjon fram till 2014 da Nordberg TK ble ny klubb.

 

Henriette Prøsch HageHenriette Prøsch Hage, født 17/8-1996
Familien har alltid vært svært tennisinteressert, startet å spille tennis på Nordberg da jeg begynte på barneskolen. Bodde i Sveits 2007-10 og spilte for den lokale klubben. Har deltatt i regionmesterskap og NM, og spilt tre sesonger for Nordbergs damelag. Interessen for trenerrollen startet da jeg jobbet som assistenttrener for Espen Lilleaas. Fullførte høsten 2013 trener 1 kurs på OTA. Har siden det deltatt på lederkurs og etterutdanningskurs. Nå har jeg jobbet som trener på Nordberg i fire år. Jeg har vært så heldig å få jobbe med masse fantastiske barn, og det har gitt meg lysten til å fortsette som trener fremover.

 

 

Solveig Ween FosserSolveig Ween Fosser, født 19/2-1991 (kaptein)
Begynte å spille tennis som 6-åring, drev med veldig mange forskjellige idretter frem til 15-års alderen hvor jeg fortsatte med bare tennis. Har vunnet NM-lag 2 ganger med Stabekk TK, også vunnet flere GP-turneringer. Har også spilt mye tennis i Frankrike, hvor det hele tiden en masse turneringer. Byttet over til Nordberg TK i 2014/2015 fordi jeg kjente Espen Lilleås fra før og fordi jeg fikk et utrolig godt inntrykk av klubben. Er nå en fulltidsstudent med jobb ved siden av som er ivrig på å holde godt på tennisen!

 

 

Oda Wagle, født 4/4-1997
Har spilt tennis hele livet ved Nordberg tennisklubb siden jeg bor veldig nærme. Faren min er også en ivrig spiller og har derfor alltid hatt tennis i livet mitt. Jeg husker jeg begynte med ordentlig kurs i andre klasse og siden jeg synes det var så gøy har jeg fortsatt siden.

 

 

 

Marlene Voll Kristiansen

Marlene Voll Kristiansen, født 24/5-1993
Er for tiden økonomistudent og jobber på tennisshopen på Lysaker. Startet å spille tennis som 10-åring på Holmen TK. Begynte å spille veldig mye noen år senere. Men når jeg skulle begynne på NTG ble det naturlig å bytte over til Stabekk TK. Har reist litt og spilt mye i Frankrike. Har noen NM titler i double, og to 2.plasser i NM i juniorklassene. Har også vært med å vinne eliteserien med Stabekk damelag. Jeg fikk en skade i hoften når jeg var rundt 18år som endte med operasjon og tok ca ett år før jeg ble «bra». Skaden gjorde at jeg la racketen litt på hyllen. Men når Solveig kontaktet meg i fjor høst og lurte på om jeg ville være med å spille for Nordberg fikk jeg motivasjon til å begynne litt igjen. Klubben ligger veldig greit til ift der jeg bor og med en felles dametrening i uken måtte jeg jo bli med! Trives veldig godt i klubben og med damelaget!

 

Marie Wagle

Marie Wagle, født 21/2-1995
Jeg har spilt tennis hele livet og startet på tenniskurs i 2 klasse. Begynte å satse ordentlig da jeg var 12 år, og spilte aktivt turneringer frem til jeg var 18. Beste resultater er 3 plass i NM og 2 i masters. Spilt i Nordberg hele tiden, først og fremst fordi det er så nærme og fordi det er en hyggelig klubb!

 

 

 

 

Tuva Matheson Hegna, født 15/8-1978
Vokste opp som nærmeste nabo til Holmenkollen TK, og begynte å spille tennis som 7-åring. Ble raskt utrolig fascinert av sporten, og har spilt aktivt gjennom hele ungdommen, med bla NM-gull i single, double og mix i aldersbestemte klasser, vunnet Masters, deltatt i Nordisk og finaleplass i NM single senior. Spilte på damelaget til Holmenkollen TK i mange år, og har flere NM-gull med laget. Flyttet til USA for studier og schoolarship i to år etter videregående, og returnerte til Bergen for medisinstudier. Har hatt et langt opphold fra tennisen, før jeg for et år siden fikk tid og lyst til å ta det opp igjen. Bor på Gaustad med mann og barn på 8, 4 og 1,5 år og jobber på RIkshospitalet.

Christine Tvedt, født 30/12 – 1971

Begynte med tennis som 10-åring i en liten klubb som heter Tonsen TK. Spilte aktivt på 80-tallet for Grefsen TK.  Representerte Norge i Nordisk mesterskap som i 1984 ble arrangert på Nordberg TKJ. Senere spilt og representert både Njård TK og Ullern TK i lagkamper. Har vært medlem av Nordberg i et par år nå, etter at vi flyttet til Tåsen og i tillegg kjente ei som var medlem av klubben. Året etter fikk jeg vite via Camilla Karlsen at det var flere damespillere og at laget var på full fart opp i 1-divisjon.  Har siden sommeren 2015 kost meg på damelagstrening med gode damespillere.

 

12079223_10156567220535206_2544377880444220512_n
Herrelaget består av:

Espen Lilleaas
Espen Andresen
Magnus Sletbakk Hansen
Morten Heldor
Alex Robinson
Jens-Øyvind Samuelsen
Mats Julius Stensrud
Jørgen Wagle

Terminliste for herrelaget finner du HER