Mats Rygg Hannestad vant Sinsen Open 2023

Postet av Nordberg Tennisklubb den 30. Mai 2023

Gratulerer til Mats med tittelen i A klassen. Den legendariske UTR Sinsen Open turneringen ble spilt 26-29  mai. I finalen ble det seier mot Lars Ivarson Horn fra Stabekk Tennisklubb med sifrene 6-4 6-2.
Dette er et resultat av hans harde arbeid og hovedtrener Shabaz sin veiledning og støtte. Vi ønsker lykke til videre med satsningen.

Flere Nordberg spillere var i aksjon i Sinsen Open. Aksel Tinnes-Rimehaug vant double turneringen i B klassen med sin partner Elias Gabriel Slettbakken Hoff fra Ullevål TK. Alexander Serban Georgevici kom seg helt til finalen i D klassen. Sava Joshua Zaric gjorde også god innsats og kom på tredje plass i double. Brødrene Alfred og Åsmund Løes Lundevall kom på tredje plass i double klasse B. Martin Nord vant bonus turneringen. Gratulerer til alle som deltok.