«Hei til alle i Nordberg Tennis» – Hilsen Roy

Postet av Nordberg Tennisklubb den 20. Feb 2023


For meg er 1. januar 2023 en merkedag fordi jeg tar over stafettpinnen som daglig leder etter Erik Heldor. Jeg har skjønt at det er store sko å fylle, men Erik skal heldigvis bidra til overlapping utover våren.

Gleder meg til å ta fatt, har allerede jobbet en del «i det skjulte» i desember for å sette meg inn i alle underlagene til Erik.

Fra januar 2023 vil vi ta i bruk lønnsmodulen i Visma eAccounting, så det blir nok noen endringer av klubbens rutiner for de av dere som mottar lønn og ønsker utgiftsrefusjoner. Kommer tilbake til det til de det gjelder, men Visma har ulike Apper for ulike formål som alle kan lastes ned gratis i App Store eller Google Play.

 Fordi jeg har en roligere hverdag på jobb og fritiden enn tidligere år, så har jeg ønsket meg en type bistilling som tennisklubben var ute etter. Jeg har en jobb jeg behersker meget godt etter ni år i samme posisjon, men som jeg ikke har noe ønske om å forlate siden jeg har passert 60 år.

Jeg er gift med ungdomskjæresten min Lillian som er meget selvstendig, hun både jobber mye og er sosial på fritiden. Så når også mine to barn Thomas og Tine har flyttet ut av redet og er nylig etablert med egne familier, så blir det tid til Tennisklubben for meg.

Min formalkompetanse har jeg som økonom fra BI og NHH, og ulike lederstillinger innen økonomistyring og administrasjon har forhåpentligvis gitt meg en bred erfaringsbakgrunn som jeg kan ta med meg inn i Tennisklubben. Visma eAccounting har jeg operativ erfaring med fordi jeg fører regnskapene for to aksjeselskaper som min sønn eier.

Men både tennis og Matchi er en ukjent verden for meg, så det er ikke derfor jeg starter hos dere….  Og selv om jeg har spilt litt Squash i studietiden, så er det først og fremst ski og vintersport som fasinerer meg. Men man skal aldri si aldri…

Gleder meg til å treffe dere alle fremover, kanskje først og fremt tennistrenere, men grip gjerne fatt i meg å si hei og god dag hvis du treffer meg i hallen eller et annet sted.

Ha en god arbeids- og treningsuke – selv har jeg merket meg at det er spådd snø på onsdag, så da er det håp om et bra skiføre for treningsgjengen som er ute hver torsdag hele året.

Mvh Roy


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.