Senior voksenkurs

Kommende kurs - Innendørskurs 2024-25-sesongen

  • Sannsynlig kursstart er 9. september. Vi følger skoleruta til Oslo kommune, så det er ikke kurs i skoleferiene.

Sannsynlig pris for hele sesongen 2024-25 blir kr 6.600. Alle kursdeltakere må være medlem av klubben! 

  • Når du melder deg på så binder du deg for hele sesongen. Klubben fakturerer halvparten på høsten, og siste halvdel i januar. 

Spørsmål kan rettes til til Roy på adm@nordbergtennis.no

Innendørskurs 2023-24-sesongen

Det er begrenset antall på kursene. De som har deltatt på Tennisskolen TN forrige semester har fortrinnsrett ved oppstart. Er det ledige plasser tas det inn nye fra venteliste ut fra påmeldinger, nivå på ledige plasser og først-til-mølla-prinsippet. 

Høsten 2023 var det oppstart onsdag 6. september, første anledning etter dugnad og Nordberghallen var oppblåst. Det er ikke kurs i skoleferiene, og avslutning skjer siste uke før i vintersesongen og kort tid før dugnaden med å ta ned Nordberghallen. For flere detaljer se oversikten under. 


Pris for hele sesongen 2023-24 er kr 6.100. Alle kursdeltakere må være medlem av klubben! 

Spørsmål kan rettes til til Roy på adm@nordbergtennis.no


NTK har fire forskjellige nivåer på sine voksenkurs.

Nybegynner – nivå 1:  Mandag kl. 20.00 – 21.00. Vi spiller med grønne baller.
Nybegynnerkurset er for deg med minst eller ingen erfaring fra før. Kurset tar for seg alle basisslagene i tennis, samt regler og generell informasjon om spillet.

Nybegynner – nivå 2:  Mandag kl. 21.00 – 22.00. Vi spiller med grønne baller.
Litt øvet kurset er for deg som har gjennomført ett eller flere nybegynnerkurs og kan spille forehand og backhand, samt slå en serve inn i ruten. Du vet også hva volley og smash er og kan telle et game.

Viderekommen – nivå 1:  Onsdag kl. 20.00 – 21.00. Vi spiller med gule baller.
Øvet kurset er for de som har spilt en del tennis og behersker spill med grønn ball på hel bane. Du kan holde ballen i gang med partner, både med forehand og backhand, samt behersker nettspill. Du kan plassere ballen i serveruten og du kan returnere både rett og cross.

Viderekommen – nivå 2:  Onsdag kl. 21.00 – 22.00. Vi spiller med gule baller.
Viderekommen kurset er for de som behersker spill med gul ball. Du kan holde, ta av eller øke farten på ballen med grunnslagene, samt sette press på motstanderen med 1.serven, angripe korte baller og sette bort ballen med en volley eller smash.

Spørsmål sendes til Shabaz på mail: hovedtrener@nordbergtennis.no eventuelt på 90 88 11 90.


ØNSKER DU Å STÅ PÅ VENTELISTE FOR VOKSENKURS HØSTEN 2024?

Ønsker du å stå på venteliste kan du fylle ut skjemaet under. Merk at det kreves at du er medlem for å kunne stå på ventelisten. Er du ikke medlem i dag kan du bli Ventelistemedlem (= støttemedlem) slik at du kan få verifisert ditt medlemskap i NTK av NIF, noe som også inkluderer verifisering av dine personopplysninger via Folkeregisteret. Ta kontakt med hovedtrener eller daglig leder via epost om du har ytterligere spørsmål.

https://www.matchi.se/forms/dQlCwT8Aaw3WX5kl1W7M