Sommercamp NTK 2024Planen er at Sommercamp sommeren 2024 også gjennomføres i ukene 26, 27, 32 og 33. 

 


Nordberg Tennisklubb arrangerer i sommerferien tennisleir/idrettsleir på klubbens anlegg i Carl Kjelsensvei 25D, 0860 Oslo. Her kan alle barn og ungdom mellom 6-18 år delta uansett ferdighetsnivå.

Vi vil dele dere inn i grupper etter alder og ferdighetsnivå slik at alle får maksimalt utbytte av å delta på campen!

Sommeren 2024 har vi planer om å tilby Camp for en ungdomsgruppe med senere start om morgenen og kun tre kursdager samme uka.


Hva gjør vi i løpet av denne uken?:

  • Tennis er hovedidretten der vi gjennomgår de grunnleggende tekniske/taktiske ferdighetene vi trenger i tennis. Det vil bli mye spill og morsomme spilløvelser både i singel og double.
  • I tillegg vil vi ha en «off court» øvelse per dag som et komplement til tennisen. Dette kan være alt fra tenniskoordinasjon til andre ballspill/kroppskontroll. Vi vil med dette inspirere og vise deg allsidig trening, på en morsom måte, for å bli en bedre tennisspiller!!
  • Vi tilbyr gode trenere, stor aktivitet og mye moro!

NB! Det kreves ikke medlemskap for å delta på campen! Men du er hjertelig velkommen til å bli medlem!


Priser 2024: 

Medlemmer kr 3.090 kr for hele uken, eller kr 800 pr. dag. Ikke-medlemmer kr 3.310 for hele uken, eller kr 850  pr. dag. 


Mat og drikke:

Deltakerne må ha med egen matpakke og drikke, men vi har frukt pause hver dag og litt ekstra ved avslutning på fredagen. 

Felles lunsj kl.12-13. I tillegg har vi to felles pauser, en før og en etter lunsj. Vi har fokus på at spillerne får i seg riktig kost og tilstrekkelig med drikke. 


Påmelding:

Det er påmelding via MATCHi eller Spond med forhåndsbetaling. Klubben har et tak på antall deltagere hver uke. Skulle det bli lav påmelding enkelte uker, så kan vi måtte avlyse, men vil da forsøke å finne en alternativ uke eller refundere påmeldingsavgiften.


Har du spørsmål så ta kontakt med hovedtrener Shabaz Dad-Chaudhry på epost hovedtrener@nordbergtennis.no

 

Ved påmelding trenger NTK

  • Fullt navn (som i Folkeregisteret)

  • Fødselsdato

  • Bostedsadresse

  • Mailadresse

  • Telefonnummer - til deltager og/ eller foresatt


Velkommen til Sommercamp hos oss på Nordberg Tennis!