Tennisskolen Team Nordberg

For spørsmål om treningen ta kontakt med Shabaz Dad-Chaudhry, hovedtrener for Nordberg Tennisklubb. 

Email: hovedtrener@nordbergtennis.no  Telefon: 90 88 11 90. 


Nordberg Tennis er en klubb i samarbeid med Norges Tennisforbund. Tennisskolen deles inn i seks nivåer: Blått, rødt, oransje, grønt, gult og elite.
Hvert nivå er igjen delt inn i flere nivåer:

Blått nivå er for de aller minste barna. Alder 3-5 år. 

Team Nordberg Red (rødt nivå) deles i tre: Nivå 1, 2 og 3. Alder 6-10 år.

Team Nordberg Orange (oransje nivå) deles i tre: Nivå 1, 2 og 3. Alder 11-13 år.

Team Nordberg Green (grønt nivå) deles i tre: Nivå 1, 2 og 3. Alder 13-15 år.

Team Nordberg Yellow (gult nivå) deles i tre: Ungdomsgruppen, viderekomne og konkurransegruppen. Alder 12-19 år. 

Team Nordberg Elite: Er våre beste juniorer og seniorer. Alder 14-35 år.

Banestørresler - blå, rød, orange, grønnBLÅTT NIVÅ – TennisMoro 
Dette er et kurs for barn mellom 3-5 år. TennisMoro har for tiden ingen faste treninger på NTK. Hovedtrener har planer om å invitere noen lørdager i løpet av skoleåret, nærmere info kommer.


FELLES FOR ALLE NIVÅ

Treningsopplegget følger skolekalenderen for Oslo kommune. De som har deltatt på Tennisskolen TN forrige semester har fortrinnsrett ved oppstart. Er det ledige plasser tas det inn nye fra venteliste ut fra påmeldinger og først-til-mølla-prinsippet. 

Ved oppstart er det alltid noen som bytter gruppe pga. økte ferdigheter eller fordi skoleplanen og andre kveldsaktiviteter gir begrensninger for den enkelte. Det ligger derfor i sakens natur at de første ukene går med til å få dette på plass. 

Høsten 2023 var skolestart og dermed oppstart for Tennisskolen TN, mandag 21. august. Siste skoledag før juleferien er onsdag 21. desember. Første skoledag etter juleferien er tirsdag 2. januar 2024.For flere detaljer se oversikten under. 

 

RØDT NIVÅ - TN Red
Dette kurset passer for spillere mellom 6-10 år. Pris for høstsemesteret 2023 er kr 4.490 for to ganger i uka. 

ORANSJE NIVÅ - TN Orange
Dette er kurset for deg som har vært igjennom rødt nivå og lært deg tilhørende ferdigheter. En nybegynner/viderekommen som er over 10 år kan også melde seg på dette kurset. Pris for høstsemesteret 2023 er kr 6.830 for tre ganger i uka. 

GRØNT NIVÅ - TN Green
Dette er kurset for deg som har vært igjennom rødt og oransje nivå og lært deg tilhørende ferdigheter. En nybegynner/viderekommen som er over 13 år kan også melde seg på dette kurset. Pris høstsemesteret 2023 er kr 6.930 for tre ganger i uka. 

GULT NIVÅ - TN Yellow 
Dette er kurset for viderekomne og ungdomsgruppen, men som ikke har fokus på konkurranse. Pris høstsemesteret 2023 er kr 7.130 for tre ganger i uka. 

GULT NIVÅ - TN Yellow - Tigers 

Tigers er for viderekommende og en konkurransegruppe. Pris høstsemesteret  2023 er kr 7.130 for tre ganger i uka. 

GULT NIVÅ - TN Yellow  - Lions 

Tigers er for viderekommende og en konkurransegruppe med utvidet fokus og ressurser. Pris høstsemesteret 2023 er kr 11.830 inntil fem tennistimer og en time med fysisk trening i uka. Fredager kan man også være med på innetrening på Norges Idrettshøyskole/ NIH med Elitegruppa. Videoanalyse av spillerne inngår også som en del av tilbudet. Denne gruppen kan man ikke melde seg på, men søke seg til.

GULT NIVÅ - TN Yellow  - Elite
Elite er NT sin konkurransegruppe med høy fokus og mye ressurser. Pris høstsemesteret 2023 kr 17.700 inntil seks tennistimer og en time med fysisk trening i uka. Fredager er det innetrening på Norges Idrettshøyskole. Videoanalyse av spillerne inngår som en del av tilbudet. 

Hovedtrener følger tett opp på de ulike Norgesmesterskapene, både via oppkjøringstrening noen dager før NM begynner og under NM. NM lag junior innendørs som normalt avholdes rett i forkant av påsken og til og med onsdag før Skjærtorsdag, NM lag junior utendørs i Frognerparken i august og  og NM lag junior (Oslo, oktober/november). 

Du kan lese mer under fanen: "Team Nordberg Lions og Elite - Konkurransegrupper"

For info eller påmelding kontakt vår hovedtrener Shabaz.