Klubbinformasjon

Vår visjon

Nordberg Tennisklubb skal være en åpen og solid nærmiljøklubb hvor både mosjonister og konkurransespillere har et godt sportslig tilbud.

Vi er en nærmiljøklubb i Nordre Aker bydel hvor storparten av medlemmene kommer fra Korsvoll, Nordberg, Kringsjå og Sogn. I bydelen vår er det ytterligere fire klubber: Grefsen, Berg, Tåsen og Ullevål. Dessuten har den private klubben Bakkehaugen to baner og på Voldsløkka er det tre offentlige baner

Nordberg Tennisklubb har fire baner, to hard court (plexipave) og to grusbaner. Nordberghallen består av en boble over bane 1 og 2 som er hard courtbanene. I tilknytning til banene har vi et klubbhus med garderober og lager i underetasjen og stue og kjøkken i 1. etasje.

Klubbens lover finner du her: Lov for Nordberg Tennisklubb 15mars2022.pdf

Nordberghallen er oppblåst over bane 1 og 2 i vintersesongen, og man kan spille innendørs i ca. 14 grader høst, vinter og vår. Nordberghallen settes opp og tas ned av medlemmene på dugnad, normalt mandag i uke 36 og mandag i uke 18. Vintersesongen går grovt sett fra primo september til ultimo april.

 • Nordberghallen skal ned på neste dugnad som er planlagt mandag 29. april 2024, og opp på dugnad planlagt mandag 9. september 2024.
  • Reserver datoen i din kalender allerede nå. Klubben er avhengig av at svært mange av klubbens medlemmer møter for å håndtere boblehallen. 
  • Dugnaden er væravhengig og kan måtte flyttes på kort varsel. Typisk utsettes dugnaden to til tre dager.

 • For skoleåret 2024-25 er det planlagt dugnad for å rigge hallen mandag 9. september 2024/ uke 37. 
  • Det er planlagt å ta ned hallen mandag 28. april 2025/ uke 18.
  • Sett inn disse datoene i din kalender straks, klubben trenger all bistand vi kan få. 

Bane 3 og 4 som er grusbaner holdes oppe en stund inn i vintersesongen, så lenge været tillater det.

Alle som spiller utendørs må være medlemmer av klubben. Innendørs leier vi ut timer til ikke-medlemmer, men de må betale mer enn medlemmer. 

Klubben har en hovedtrener, samt et varierende antall assistenttrenere, hjelpetrenere og ringevikarer. Vi benytter Norges Tennisforbunds konsept for trening, Play and Stay. Det innebærer at alle spiller med utstyr som er tilpasset den enkeltes ferdighetsnivå. Dette er spesielt viktig ved tennistrening for barn og unge. Der vil man begynne på 1. nivå som er rødt og etter hvert gå over til oransje, grønt og gult nivå, men bare hvis ferdighetene er utviklet til det nye nivået.Spill innendørs - utleie av faste timer - dugnadsplikt

Spill i Nordberghallen er basert på utleie av faste timer. Klubben disponerer en del timer for trening. Timer utover det kan medlemmer leie for hele sesongen, ca. 31 uker. Allerede i juni får alle medlemmer som inntil da har betalt kontingent tilbud om å leie timer i Nordberghallen. Timene fra mandag til torsdag kl. 16 – 22 er spesielt populære og har høyere pris enn andre timer. Se priser under «baner og anlegg». Det er anledning til å spille på ledige timer ved kjøp via Matchi.

 • For de som leier faste timer er det dugnadsplikt, noe som betyr at deltagelse eller ikke på dugnadene, har betydning for tildelingen. 


Under ser dere hvilke timer som er ledig. I helgene er klubben restriktive med å leie ut til faste timer, da ønsker vi at medlemmene skal kunne booke strøtimer. Vinter uke 1-17 er ajour pr 10.02.2024

 • Fremover vil det ikke kunne avtales faste timer på søndager før 19:00 for at medlemmene skal kunne booke strøtimer.  


Spill utendørs

Når Nordberghallen er demontert i slutten av april er det klart for utendørsspill på alle baner - i alle fall etter noen dagers "karantene" slik at grusbanene får satt seg etter klargjøring. Booking gjør du på Matchi, grusbanene blokkeres i "karantenetiden".

 • Utendørs kan kun medlemmer booke baner, og i sommersesongen er det gratis

Det er anledning til å ta med en gjest, men to medlemmer går foran ett medlem og en gjest. Lagkamper og turneringer går foran annet spill. 
Følg med på Matchi om når det reservert for lagkamper og turneringer.

Under finner du planen for Sommersesongen 2024.

 • Det er alltid spennende hvor mange som melder seg på sommercamp. 
  • Sommeren 2023 var det 81 stykker, mens det i 2022 var 102 deltagere fordelt på tre kurs.

 • Kursvirksomheten følger skoleruta til Oslo kommune, så siste kursdag er siste skoledag som er fredag 21/6-24
  • Fra dette tidspunkt frigjøres faste timer som vist under.