Klubbinformasjon

Vår visjon

Nordberg Tennisklubb skal være en åpen og solid nærmiljøklubb hvor både mosjonister og konkurransespillere har et godt sportslig tilbud.

Vi er en nærmiljøklubb i Nordre Aker bydel hvor storparten av medlemmene kommer fra Korsvoll, Nordberg, Kringsjå og Sogn. I bydelen vår er det ytterligere fire klubber: Grefsen, Berg, Tåsen og Ullevål. Dessuten har den private klubben Bakkehaugen to baner og på Voldsløkka er det tre offentlige baner

Nordberg Tennisklubb har fire baner, to hard court (plexipave) og to grusbaner. Nordberghallen består av en boble over bane 1 og 2 som er hard courtbanene. I tilknytning til banene har vi et klubbhus med garderober og lager i underetasjen og stue og kjøkken i 1. etasje.

Klubbens lover finner du her: Lov-for-Nordberg-Tennisklubb-15mars2022

Nordberghallen er oppblåst over bane 1 og 2 i vintersesongen, og man kan spille innendørs i ca. 14 grader høst, vinter og vår. Nordberghallen settes opp og tas ned av medlemmene på dugnad, normalt mandag i uke 36 og mandag i uke 18. Vintersesongen går grovt sett fra primo september til ultimo april.

  • Nordberghallen skal ned på neste dugnad som er planlagt mandag 29. apil 2024, og opp på dugnad planlagt mandag 9. september 2024.
    • Reserver datoen i din kalender allerede nå. Klubben er avhengig av at svært mange av klubbens medlemmer møter for å håndtere boblehallen. 
    • Dugnaden er væravhengig og kan måtte flyttes på kort varsel.  

Bane 3 og 4 som er grusbaner holdes oppe en stund inn i vintersesongen, så lenge været tillater det.

Alle som spiller utendørs må være medlemmer av klubben. Innendørs leier vi også ut timer til andre, men de må betale mer enn medlemmer. 

Klubben har en hovedtrener, samt et varierende antall assistenttrenere, hjelpetrenere og ringevikarer. Vi benytter Norges Tennisforbunds konsept for trening, Play and Stay. Det innebærer at alle spiller med utstyr som er tilpasset den enkeltes ferdighetsnivå. Dette er spesielt viktig ved tennistrening for barn og unge. Der vil man begynne på 1. nivå som er rødt og etter hvert gå over til oransje, grønt og gult nivå, men bare hvis ferdighetene er utviklet til det nye nivået.

Spill utendørs

Når Nordberghallen er demontert i slutten av april er det klart for utendørsspill på alle baner. Booking gjør du på Matchi. 

Det er anledning til å ta med en gjest, men to medlemmer går foran ett medlem og en gjest. Lagkamper og turneringer går foran annet spill.
Følg med på Matchi om når det er lagkamper og turneringer.


Spill innendørs - utleie av faste timer - dugnadsplikt

Spill i Nordberghallen er basert på utleie av faste timer. Klubben disponerer en del timer for trening. Timer utover det kan medlemmer leie for hele sesongen, ca. 31 uker. Allerede i juni får alle medlemmer som inntil da har betalt kontingent tilbud om å leie timer i Nordberghallen. Timene fra mandag til torsdag kl. 16 – 22 er spesielt populære og har høyere pris enn andre timer. Se priser under «baner og anlegg». Det er anledning til å spille på ledige timer ved kjøp via Matchi.

  • For de som leier faste timer er det dugnadsplikt, noe som betyr at deltagelse eller ikke på dugnadene har betydning for tildelingen. 


Under ser dere hvilke timer som er ledig, det er til enhver tid mulig å bestille faste timer på disse tidspunktene. Ajour pr 29.09.2023