Team Nordberg Lions og Elite - Konkurransegrupper


Vi ønsker å tilby de som vil bruke fritiden sin til tennis et helhetlig treningsopplegg. Dette blir et treningsopplegg for spillere med ambisjoner om å utvikle seg så mye som mulig etter de forutsetningene man har. Man må ha stor treningsvilje og like kampspill, og være en av de som møter opp presis til trening, varmer opp og er konsentrert omkring sine egne arbeidsoppgaver under treningen.

Denne gruppen kan man ikke melde seg på, men søke seg til. Vi vil ta ut spillere til Team Nordberg Elite (TN Elite) basert på egenferdigheter, innsats på treningene og oppførsel på og utenfor banen.

Team Nordberg Elite trener allsidig og variert. Treningen er bygget opp rundt hyppig turneringsdeltakelse (to ganger/helger i måneden eller mer i snitt, eventuelt færre, men erstattet av desto mer egenspill/ treningskamper). Deltakerne vil bli analysert teknisk gjennom videoanalyse, samt fulgt opp av trener på utvalgte turneringer.

De to viktigste målene for TN Elite er NM utendørs i Frognerparken i august og NM innendørs som bruker avholdes rett i forkant av påsken (til og med onsdag før Skjærtorsdag). Det kjøres NM-oppkjøringstrening minst noen dager før NM begynner.

TN Elite vil ha et felles fysisk treningsprogram som blir brutt opp og etter hvert mer og mer tilpasset den enkelte spiller. Spillerens hurtighet, spenst, styrke, stabilitet og utholdenhet vil bli testet som del av bevisstgjøringen av hva den enkelte spiller selv trenger mest for å unngå skader og nå sitt fulle potensiale på tennisbanen.
Alle i teamet vil få muligheten til å representere klubben i lagspill. Klubben har et oppmannssystem som i stor grad er basert på foreldre til TN Lions og TN Elite-spillere. Ved bruk av Spond og mailer holdes spillere og foreldre oppdatert om viktige turneringer, hvordan dere melder dere på og med påmeldingsfrister.


Ta kontakt med hovedtrener Shabaz hvis dette skulle være av interesse for deg.
Email: hovedtrener@nordbergtennis.no  Telefon: 90 88 11 90.