Klargjøring til sommer

Klargjøring til sommer


Arrangør: Nordberg Tennisklubb
Påmeldingsfrist: 16.09.2022 20:00

Tid


Arbeidet med grusbanene startet i påsken. Rekordtidlig er Henrik med mannskaper i gang med legge ny grus, valse, legge linjer og klargjøre bane 3 og 4. Perfekt  vær over lengre tid gjør jobben lettere og opptørkingen kunne ikke blitt bedre. Henrik trenger uka før offisiell åpning for spill på Bane 3 og 4, men det blir igjen rekordtidlig! Bra jobba, Henrik, – men flere bør kontakte Henrik for å hjelpe til!

 

Grøntområdet rundt anlegget er satt i stand lenge før hoveddugnaden, så nå slipper vi også denne jobben den 2.mai.

Arbeidet med å forbedre klubbhuset er også godt i gang med generell opprydding/kasting, og gradvis hovedrengjøring. I år skal alle gulvene renses og settes inn med rette midler i regi av Hans og Monica, – vi håper det løfter inntrykket. Vindusvask er allerede foretatt, men vi håper å få tatt en grundig innvendig hovedvask – i den grad det egentlig trengs? Hans og Monica har en utfordring å holde klubbhuset rent med 100 barn hver dag, – all ære!

 

Etablering av et bedre trimrom har også kommet i gang. Vi mangler fremdeles noe lys og varme, og innkjøp av utstyr.  Trimrommet er ikke på 100% på plass ennå, men om noen uker flasker det seg. Nå får du muligheten til å varme opp eller avslutte økta med styrke.

Forberedelser til dugnaden er godt i gang, masse småarbeid gjøres nå i forkant, slik at hoveddugnaden blir raskeste mulig.

Dugnaden er mandag 2.mai. Som styreleder og dugnadsleder skal jeg være ærlig på at vi forventer deltagelse, slik at vi raskt og effektivt kan pakke sammen hallen og gjøre alt i løpet av noen timer på en og samme dag. Ingen har lyst på dugnader i helgene, og vi satser igjen på at dette klarer vi fra 17:00 til 21:30 mandag 2.mai. Reservedag er tirsdag. Vi må ha tørrt vær.

 

ØyvindKommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.