Mats Rygg Hannestad vant Sinsen Open 2023

Postet av Nordberg Tennisklubb den 30. Mai 2023

Gratulerer til Mats med tittelen i A klassen. Den legendariske UTR Sinsen Open turneringen ble spilt 26-29  mai. I finalen ble det seier mot Lars Ivarson Horn fra Stabekk Tennisklubb med sifrene 6-4 6-2.
Dette er et resultat av hans harde arbeid og hovedtrener Shabaz sin veiledning og støtte. Vi ønsker lykke til videre med satsningen.

Flere Nordberg spillere var i aksjon i Sinsen Open. Aksel Tinnes-Rimehaug vant double turneringen i B klassen med sin partner Elias Gabriel Slettbakken Hoff fra Ullevål TK. Alexander Serban Georgevici kom seg helt til finalen i D klassen. Sava Joshua Zaric gjorde også god innsats og kom på tredje plass i double. Brødrene Alfred og Åsmund Løes Lundevall kom på tredje plass i double klasse B. Martin Nord vant bonus turneringen. Gratulerer til alle som deltok.

NIF verifisering av ditt medlemskap i NTK

Postet av Nordberg Tennisklubb den 24. Mai 2023

Kjære medlem!

Nordberg tennisklubb får, på linje med andre idrettsforeninger i Norge, en aktivitetsstøtte fra NIF pr. aktivt medlem.

Vi har rapportert og fått godkjent medlemstallene for 2022, selv om mange medlemmer ikke var verifisert av NIF.

• Men vi må rydde opp i medlemsmassen i MATCHi før neste rapportering – til det trenger vi DIN hjelp NÅ – hvis ikke går vi glipp av økonomisk støtte.
  • For øyeblikket snakker vi om 61 medlemmer, det blir potensielt kr 15.250 vi kan gå glipp av ved neste korsvei.

• Gå til «Min idrett» snarest, logge inn å sjekke at data – spesielt at e-post og mobilnummer er de samme som er registrert i MATCHi, hvis ikke må det rettes opp.
    • De som ikke har en bruker i «Min idrett» må logge seg inn og lage en bruker – dere må benytte samme e-post og mobil som i MATCHi
  • Huske å legge inn alle mellomnavn, husk at dataene blir sjekket mot Folkeregisteret.

Onsdag 31. mai vil jeg synkronisere MATCHi mot NIF for alle medlemmer som ikke er verifisert av NIF

• Går alt bra, vil de som ikke tidligere er verifisert via NIF får en lenke hvor de må bekrefte sitt klubbmedlemskap i løpet av 24 timer

Ubetalt medlemsavgift for 2023

Mange medlemmer har ennå ikke betalt medlemsavgiften, så vi minner om at den nå burde vært betalt.

• Friperioden hvor det er mulig å booke timer via MATCHi, utløper rundt 1. mai når sommersesongen starter.

Besøksadresse: Carl Kjeldsensvei 25 D, 0860 OSLO

Postadresse: Nordberg Tennisklubb c/o Roy Larsson, Markveien 23, 2003 Lillestrøm

Faktura sendes som EHF til organisasjonsnummer 983935397 (ELMA)

Innbetalinger til NTK skal alltid skje til driftskonto 7877.08.52748

Nordberg Tennisklubb (idrettenonline.no)

Sami Barbach til topps i Norges Cup

Postet av Nordberg Tennisklubb den 22. Mai 2023

Gratulerer til Team Nordberg spilleren Sami Barbach med Norges Cup B tittel u/19. Sami spilte kjempebra og hadde full fokus i alle sine kamper. I finalen ble det seier mot BSTK spilleren Karl Rein Rådahl med sifrene 3-6 6-3 6-4. Flott oppfølging av hovedtrener Shabaz som var på plass under alle kampene til Nordberg spilleren. Turneringen ble arrangert av Njård Tennisklubb. Her er resultatene: https://ntf.tournamentsoftware.com/sport/tournament/draw?id=1BB5B017-E93F-44FF-8C2E-F75FF39D0081&draw=2