Velkommen til Tennisskolen TN

For spørsmål om treningen ta kontakt med Shabaz Dad-Chaudhry, hovedtrener for Nordberg Tennisklubb. 

Email: hovedtrener@nordbergtennis.no  Telefon: 90 88 11 90. 


Nordberg Tennis er en klubb i samarbeid med Norges Tennisforbund. Tennisskolen deles inn i seks nivåer: Blått, rødt, oransje, grønt, gult og elite.
Hvert nivå er igjen delt inn i flere nivåer:

Blått nivå er for de aller minste barna. Alder 3-5 år. 

Team Nordberg Red (rødt nivå) deles i tre: Nivå 1, 2 og 3. Alder 6-10 år.

Team Nordberg Orange (oransje nivå) deles i tre: Nivå 1, 2 og 3. Alder 11-13 år.

Team Nordberg Green (grønt nivå) deles i tre: Nivå 1, 2 og 3. Alder 13-15 år.

Team Nordberg Yellow (gult nivå) deles i tre: Ungdomsgruppen, viderekomne og konkurransegruppen. Alder 12-19 år. 

Team Nordberg Elite: Er våre beste juniorer og seniorer. Alder 14-35 år.

Banestørresler - blå, rød, orange, grønnBLÅTT NIVÅ – TennisMoro 
Dette er et kurs for barn mellom 3-5 år. TennisMoro treningen eksisterer ikke enda men kommer til å gå en gang per uke med trener når vi starter opp med det. Nærmere info kommer…  


RØDT NIVÅ - TN Red
Dette kurset passer for spillere mellom 6-10 år. Det er trening 2-3 ganger per uke. Treningsopplegget går gjennom hele sesongen og følger i all hovedsak skolekalenderen for 2022/23. Oppstart er mandag 15.august. Frem til og med 7.august vil de som allerede deltar på Tennisskolen TN ha fortrinnsrett ved påmelding. Etter dette følger påmeldingen først-til-mølla-prinsippet og er bindende for en termin. 

ORANSJE NIVÅ - TN Orange
Dette er kurset for deg som har vært igjennom rødt nivå og lært deg tilhørende ferdigheter. En nybegynner/viderekommen som er over 10 år kan også melde seg på dette kurset. Treningsopplegget går gjennom hele sesongen og følger i all hovedsak skolekalenderen for 2022/23. Oppstart er mandag 15.august.

Frem til og med 7.august vil de som allerede deltar i Tennisskolen TN ha fortrinnsrett ved påmelding. Etter dette følger påmeldingen først-til-mølla-prinsippet. Påmelding er bindende for sesongen 2022/23.

GRØNT NIVÅ - TN Green
Dette er kurset for deg som har vært igjennom rødt og oransje nivå og lært deg tilhørende ferdigheter. En nybegynner/viderekommen som er over 13 år kan også melde seg på dette kurset. Treningsopplegget går gjennom hele sesongen og følger i all hovedsak skolekalenderen for 2022/23. Oppstart er mandag 15.august.

Frem til og med 7.august vil de som allerede deltar i Tennisskolen TN ha fortrinnsrett ved påmelding. Etter dette følger påmeldingen først-til-mølla-prinsippet og er bindende for sesongen 2022/23.


GULT NIVÅ - TN Yellow og TN Elite
Gult nivå er for viderekomne, ungdomsgruppen og konkurransegruppen. Konkurranse gruppene består av TN Tigers, TN Lions og TN Elite.
For info eller påmelding kontakt vår hovedtrener Shabaz.


Mer informasjon om de ulike nivåene finner du her: Spillerutviklingen i Nordberg Tennisklubb